Privacy Verklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT 

Zomaar Kaartjes kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Zomaar Kaartjes, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Zomaar Kaartjes verstrekt. Zomaar Kaartjes kan de volgende persoonsgegevens verwerken: 

- Uw voor- en achternaam - Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres 

- Uw IP-adres 

WAAROM Zomaar Kaartjes GEGEVENS NODIG HEEFT 

Zomaar Kaartjes verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. 

Daarnaast kan Zomaar Kaartjes uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening. 

HOE LANG Zomaar Kaartjes GEGEVENS BEWAART 

Zomaar Kaartjes bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. 

DELEN MET ANDEREN 

Zomaar Kaartjes verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK 

Op de website van Zomaar Kaartjes worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Zomaar Kaartjes gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. 

GOOGLE ANALYTICS 

Zomaar Kaartjes maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Zomaar Kaartjes bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. 

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Zomaar Kaartjes te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. 

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Zomaar Kaartjes heeft hier geen invloed op. 

Zomaar Kaartjes heeft Google geen toestemming gegeven om via Zomaar Kaartjes verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar klantmail@zomaarkaartjes.nl. Zomaar Kaartjes zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. 

BEVEILIGEN 

Zomaar Kaartjes neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Zomaar Kaartjes maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. 

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Zomaar Kaartjes verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Zomaar Kaartjes op via websitevragen@zomaarkaartjes.nl. 

https://zomaarkaartjes.nl is een website van Zomaar Kaartjes. Zomaar Kaartjes is als volgt te bereiken: 

Post en vestigingsadres: Simon Carmiggeltstraat 9 te Duiven
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:  68962460

Telefoon: 06-53816908

E-mailadres: websitevragen@zomaarkaartjes.nl